Over ons kantoor


Zakenkantoor De Jonghe Dirk bvba
Kerkstraat 2
8430 Middelkerke

Bel ons

Tel: 059/30 49 49

Fax: 059/31 06 62

U kan ons eveneens via e-mail bereiken: Stuur een bericht naar info@de-jonghe.be of door middel van ons webformulier in te vullen.

Algemene informatie

FSMA toelatingsnummer: 022335 Ac-B
RPR: 0440.287.354
Website: http://www.de-jonghe.be

Het register van de verzekeringstussenpersonen wordt bijgehouden door de FSMA, te 1000 Brussel, Congresstraat 12-14 en is terug te vinden op www.fsma.be
Voor al uw vragen en problemen kan u in eerste instantie terecht bij ons kantoor.
Klachten kunnen oOk ingediend worden bij de Ombudsdienst Verzekeringen te 1000 Brussel, de Meûssquare35, tel. 02/547.58.71 - fax. 02/547.59.75 - info@ombudsman.as http://www.ombudsman.as

Wie zijn wij?

Wij zijn een bankkantoor en onafhankelijk verzekeringskantoor gelegen te Middelkerke
Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, spaar en beleggingsproducten en bieden u ook tal van financiële diensten aan. Dit begint op het moment van het aangaan van bvb een verzekering of lening. Wij onderzoeken dan welke verzekeringsmaatschappij: kredietverstrekker  voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.
Daarmee houdt onze taak niet op, integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan staan wij klaar voor u!

Wenst u snel geholpen te worden bij één van de volgende gevallen, bel ons nu

Maar wat doen wij nog meer voor u?

Over onze website:

Vanaf nu kunt U niet alleen ons ruim aanbod aan producten en diensten op het Internet raadplegen, u kunt nu ook uw eigen offerte online aanvragen, voor elk van onze producten.
Wij zoeken voor u de beste koop prijs/kwaliteit, zowel voor particulier, kmo ondernemer of als vrije beroep.
Onze hypotheekcel zoekt dagelijks voor u de beste voorwaarden. Nu eveneens vaste hypotheek op 30 jaar!
Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan wij er voor u! Onze troef is dat wij samenwerken met een groot aantal maatschappijen waarbij wij voor u de beste voorwaarden kunnen vergelijken.

  • vrijblijvend advies / checkup van al uw lopende verzekeringen;
  • voor het uitbrengen van offertes;
  • realisatie en optimalisatie van al uw risico's;

Of heeft u verzekeringen lopen en u wenst deze door ons te laten beheren of centraliseren? Wij zorgen voor een onmiddellijke overname en optimalisatie van uw dossier. Zo voorkomt u gaten in uw dossier of zelfs gelijklopende dekkingen.

Steeds tot uw dienst


Uw verzekeringsadviseur